lauantai 28. kesäkuuta 2014

Sairasta viikonloppua

Perjantaina mua riivas joku ihmetauti, ihan kun olis ruokamyrkytyksen saanut. Tärisytti ja hikoilutti ja päässä heitti ja laatta lensi. Ihan sairas olo. Kaveri tarjoutui viemään ensiapuun / päivystykseen, mutten jaksanut lähteä. Pikkuhiljaa kun olo ehkä hieman helpottui, aloin valmistautumaan siihen, että Hoo hakee mut ja Reksun Hyvinkäälle.

Laitoin venytyskoruja paikoilleen ja toinen napsahti poikki. Tai siis se repes se venytysreikä. Ohhoh... jouduin sit kuitenkin raahautumaan sinne päivystykseen, jossa jouduin odottamaan reilut kolme tuntia, että ne tikkasi sen kiinni. Sanoivat, että ei välttämättä ota enää kiinni noi reunat toisiinsa, kun olis heti pitänyt tikata... sillee, istuin siellä sen kolme tuntia että mitä jos olisitte sit tosiaan heti tikannu sen.............. mun korvasta tulee epämuodostunut <3 Ja mun venyt ei tosiaan ole (tai nykyään enää yksi veny, RIP toinen ;___;) kun sen 2,4cm. Monella kaverilla on 4-8cm venyjä eikä mitään ongelmia... hoh hoh. Niin naurettavaa kun se onkin, iskee mulle tästä identiteettikriisi. Venyt on ollu mulla niin kauan.

Tänään käytiin Hoon kanssa Kulmiksessa salaatilla. 


Hyvää oli!

Ostin mehujäämuotteja ittelleni, että voin tehdä mehujäätä himassa kun tekee mieli jotain hyvää 8D Näitä on 6 tällästä. Tänään tein vadelmamehujäätä. 


Käytiin Reksun ja Hoon kanssa kävelemässä tuolla erästä ulkoilureittiä, Reksu tykkäs! Herra käveli tosi nätisti vierellä käskystä. Reksu <3 


Taas särkee päätä... ja kohta alkaa oksettaan kunnolla. 
Miten voi sattua aina päähän? 

Tynkäpostaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.