perjantai 8. elokuuta 2014

Paljon asiaa ja kuvia jeeee

Mistähän sitä alottais...

Oltiin tossa yks päivä iskän ja Reksun kanssa käymässä iskän porukoilla, niillä on iso rantatontti ja Reksu pääsi siitä kivasti sitten uimaan iskän kanssa :) 
Reksu kovasti tykkäsi :)
Kyllä muuten huomaa eron kun viitsi ottaa ihan kameran mukaan eikä yrittää aina puhelimella kuvata... etenkin toi mikä mulla nyt on - se on aivan paska !!! Menee joka päivä hermo siihen ja haaveilen S3 tai S4... :D 

Tiistaina 29.8. kävin kattomassa painia Puksussa, Annin piti kanssa tulla, mutta raukka oli kipeä :/ Kävin aamusta siinä kun oli aikaa, niin pyörimässä Helsingin keskustassa... ja arvatkaa mitkä.... otin nännilävärit !!! Oon halunnut niitä jonkun aikaa, mutta en oo ikinä uskaltanut ottaa. Nyt menin vaan extempore kysymään, että onko aikaa.. ja oli... ja sit ne tehtiin... Kaikki mun kaverit joilla on nännikorut, on sanoneet, että ne ei satu ollenkaan. JUMALAUTA MITÄ PASKAA SATTU MEINAA IHAN SAATANASTI EI OO IKINÄ SATTUNUT NOIN PALJON JOS OLISIN TIENNY EN OLIS OTTANU !!!!!

Mutta nyt kun ne alkaa oleen mallillaan, niin on nää aika kivat :3

Hoo voitti jostain Facebook -kilpailusta liput rallin Himoksen EK:hon niin käytiin siellä sitten päivä viettämässä viime vkl. Reksu oli sen päivän Hoon äidin luona ja oli lähentynyt Piin kanssa hirveesti, nyt tuo sille lelua jne kun Pii tulee kotin jos olllaan siellä. Ennen vähän vielä vältteli. 

Ralleilta mentiinkin sitten Hoon tädin mökille. Se on ihana paikka, mutta voin kertoo että kun oot ollut viikon reissussa landella ja oot niin kaupunki-ihminen kun minä, niin hermot alkaa kiristyyn pikkuhiljaa...

Onneks Keuruun Megamarketissa on hyvä sisustusosasto, ostin pari "turhaa" asiaa kotiin. 

Tämä on siis tollanen kehikkotsydeemi, missä on kaksi lasipurkkia. Kotona laitoin lasipurkkeihin hieman hopeaa koristehiekkaa, kynttilät ja muutaman simpukan mitkä Enni toi Portugalista :) 

Tähtipurkit vessaan. Isommassa on pyykinpesujauhe, pienempi on vielä tyhjä. Taitaa mennä koruja sinne.

Hoo kun näki tän sano heti että "toi on ihan sun tyyny!!" ja oikeessahan se on... meitsi on aina tekemässä suunnitelmia ja kaiken pitää olla suunniteltua.

Otin mökillä varmaan miljoona kuvaa Rekasta. 

Siis voi että mun lapsi on niin söpö.

Tiistaina käytiin Jyväskylässä Hoon mummulla, ja mä vinguin keskustaan, että pääsen edes hetkeks ihmisten ilmoille... tulipahan sitä ostettua uudet kesäkengät mitkä maksoi loistavat 5,90€ ja sitten ostin juoksu/salihousut + juomapullon. Hyvä mieli tuli kyllä ostoksista. Noi housut on niin mun näköset ja kengätkin on kivat! 


<3

Luulin, että lähdettäisiin keskiviikkona kotiin päin, mutta Hoo sanoi että oltaiskin vielä edes perjantaihin.... mun mielipide asiaan oli aikalailla tämä; 


Tsiisus että alko pinna kiristymään, pakko päästä kaupunkiin. Hoo ehdottikin, että voisin ottaa auton ja mennä torstaina JKL kaupungille pyörimään. Se tuntee mut kyllä hyvin, koska pian olis päitä alkanut putoilemaan.... no menin sitten, ja menin ja ostin juoksukengät!!! Tiistaina illalla kävin juoksemassa Reksun kanssa yöllä jonkun 7.5km lenkin vanhoilla lenkkareilla, ja kyllä ne oli nin paskat jo juosta että huh huhu... parinkympin lenkkarit Cittarista. Mulla on eripituiset jalat ja paskat nivelet ja kuitenkin jonkun verran ylipainoa, niin tarttis olla vähän tukea lenkkareissa. No kävin varmaan 5 eri urheilukaupassa ennenkun löytyi oikeat ja oikeata kokoa... mä RAKASTAN NÄITÄ.


Sen lisäks, että noi tuntui hyvältä jalkaan, on noi ihan saatanan hienot !!!
Maksoivat tarpeeks, ei tarvii taas tässä kuussa syödä muuta kun makaronia... mutta ilman on ikävä juosta.

Reksu sanoo, että mökkeily on rankkaa.


Omnomnonom..

JES HIMAAAN!!!!


Posti oli tuonut CF:n paketin, jee ihana veny <3 + tilasin Annille pari sormusta ja itelleni siis venyjä, pari nenäkorua ja öäöäöä sormuksen.

Nyt istun väri päässä Hoolla ja aletaan just katsomaan Family Guyta miljoona jaksoa putkeen.
See ya.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.