tiistai 26. elokuuta 2014

Sisustusoksennusta

Hoo oli tossa viikonlopun mun luona ja vei mut perjantaina syömään <3 Oli ihan parasta. Sunnuntaina sitten mentiin Reksun kanssa iskälle, koska olin luvannut maanantaina mennä äitin luo yöks. Äitillä oli maanantaina yks leikkaus (ei mitään kuolemanvakavaa), niin vahdin sitä sitten ma-ti yön. Reksu oli sitten sen yön iskällä hoidossa. Sen eka kerta iskällä yötä ja meni tosi hyvin! :)


Hehkeenä kävelin sateessa mutsille.

Tilasin tommosen hauskan sisustustarran Sateenkaarentaa -nimisestä verkkokaupasta. Oli kauhee duuni vääntää se tohon seinään, kun mulla ei oo toi kärsivällisyys oikein parhaimmasta päästä... :D
 Vähän toi jää tonne ruokakuppien taakse, mut mun mielestä tosi kiva silti. Sain vihdoin ostettua kehykset tälle HP tsydeemille, minkä ostin Lontoosta toukokuussa. Tää on niiiiiiiiiiiiiiin hieno <3 Siel oli niitä kaikkia että "epämieluisa nro 1" ja sitten kuolonsyöjistä pidätyskuvia, olisin halunnut ne kaikki... :D


Iskän kanssa käytiin Ikeassa ja Ideaparkissa, ostin Ikeasta uuden sohvanpäällisen. Yritin kirppareilta eka löytää tommosta mustaa tohon, kun noi on niin pirun kalliita... mutta ei, niin oli sit "pakko" ostaa uutena. Mut on tää sohva ihan sairaan paljon paremman näkönen nyt mustana (ennen oli sellanen likanen aniliininpunasen ja violetin sekotus). Ja sopii sisustukseen paljon paremmin. Ihan kun olis uus sohva :'DAnni oli ostanut tommosen pääkallotyynyn H&M Home -myymälästä ja kun näin sen, niin tietty mun oli pakko saaha sellanen kanssa.


Muuta sisustusoksennusta:
On kyllä tosi paskan näkönen toi keittiön seinä, lähinnä noi taulun ja korttien ja Rekan ruokakuppien välimatkat jne... pitää panostaa joku päivä ja suunnitella se oikeesti toimivaks ja hyvännäköseks.

Oon nyt melkein jo päättänyt, että aion mennä ens kesänä uudestaan Lontooseen. Reissu oli ihan sika kiva ja haluun uudestaan sinne HP studiolle ja tutustuun kaikkiin uusiin ihmisiin ja juttuihin. Pyysin yhtä frendiä mukaan, mutta se ei osannut vielä luvata ens kesästä mitään. Katsellaan :) Itsekin varmaan joskus tammikuussa sitten varaan lennot ja hostellit jne jos saan säästettyä rahaa.

Ilmottauduttiin muuten Naomin kanssa kuntonyrkkeilyyn, huomenna olis ensimmäinen kerta... jännittää ihan sairaasti! 

Aloitin myös opinnot avoimen amkin puolella, että pääsisin ens vuonna sitten helpommin kouluun. Kun teen ton opintopolun, saan automaattisesti 15 pistettä opiskelumenestyksestä ja mun lukion päättötodistus ei merkkaa mitään siinä. Nyt sain 6p. YO -todistuksesta olisin saanut paremmat arvosanat, mutta tuolla katsotaan vaan tota päättötodistusta, kun se on vertailukelponen sitten amisten kanssa. No, parempi onni ensi vuonna :)

Loppuun taas Reksukuvia 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.