maanantai 15. syyskuuta 2014

Hei hei mitä kuuluu?

Mun on pitänyt varmaan 2 viikkoa jo kirjotella blogiin, mutta en oo vaan millään saanut aikaseksi. Aloitin siis syyskuun alussa avoimen amkin opinnot Humakissa. Kun teen kulttuurialan opintopolun niin saan ensi kevään hakuun täydet pisteet opiskelutaidoista. Ja sietääkin saada - 60op vuoden aikana on ihan täys ohjelma, sama mitä varsinaiset tutkinto-opiskelijatkin tekee. Mä teen vaan kaiken yksin... on meillä muutamia lähipäiviä, mutta periaatteessahan tää on itsenäistä opiskelua. Muutama kurssi on noita monimuoto-opiskeluja ja sitten mulla on nyt syksyksi 3 verkkokurssia ja kevääksi pitää ottaa lisää. Jännää! 

Pelottaa, että miten saan kaiken tehtyä... oon tosi huono "tarttumaan" tehtäviin ja tekemään niitä joka päivä. Oon enemmänkin sellanen että lusmuilen pari viikkoo, sit yhden päivän aikana teen törkeesti ja sit taas lusmuilen. Pitäis ehkä kehittää tota omaa opiskelutyyliänsä......

Oon ollut tässä Hoon luona viikonlopun, meillä oli vuosipäivä maanantaina ja vietettiin sitä vasta nyt. Käytiin lauantaina syömässä ja keilaamassa (mä voitin!!!!!) ja sen jälkeen mentiin Hoon serkulle istumaan iltaa. Pelattin mm. Fingerpori -lautapeliä (mä olin Rivo-Riitta, kuka yllättyi? :D) ja sitä missä kirjotetaan jokaselle otsaan lappu, ja sitten pitää kysymyksillä selvittää "kuka on". En muista sen nimee, mut se oli aika hauskaa. 


En siis ikinä voita Hoota missään pelissä, mutta kerta se on näköjään ensimmäinenkin :'D

Blondasin mun tukkaa ekaa kertaa 8 kuukauteen. Ei hyvä. Eikä toi "musta" lähde millään pois. On siis niin kuiva tukka, että imee kaiken noi latvat ja tummuu.Mulla on itseasiassa parin tunnin päästä kampaaja. Leikkaa siis vaan huonoja latvoja pois. Voi vitsi kun oliskin rahaa mennä kunnolla kampaajalle... oon googlettanut kaikkia erilaisia hiusjuttuja ja mää tahon... tukka ei vaan kestä blondaamista :( 

Pitkään on ollut mielessä sellanen tukka, että olis ihan platinablondi ja siihen mustia ja pinkkejä raitoja. Tosin jos olis platinablondi niin siihen vois laittaa violettiakin. Tai sit ihan vaan tollanen "lavender" tai "lilac" sävy vaaleeseen tukkaan, että siitä tulee vähän violettiin taittava. Tai sitten hopee / platina. Ihania tukkia tarjoaa google:Tahtooooooooooooooooooo. Tää on niin tumma nyt.

Nyt alan kyllä tekeen ruokaa ja sen jälkeen talsimaan tonne keskustaan kampaajalle :) 

Loppuun vielä perinteisesti Reksu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.