torstai 30. lokakuuta 2014

Lightens 8 shades to... GREEN

Meitsi on ollu ihan hukassa tässä, siks musta ei oo kuulunut. Lääkärissä meni tosi huonosti, en saanut apua väsymykseen ollenkaan... enkä lähetettä ravitsemusterapeutille enkä edes sinne uniapneatesteihin, vaikka mulla on suurin osa oireista... mun oma lääkäri terveyskeskuksessa on suoraan sanoen niiiiiiiiin paska, että en tiedä miten päin olisin... ei osaa tota mun kilpirauhasen vajaatoimintaakaan hoitaa :( 

Oon ostanut nyt Kelpamaxia (merilevätabletti, jodia), seleeniä ja maitohappobakteereita. Että mun kilpirauhanen ja noi sen lääkkeet toimis paremmin. Toivottavasti alkaa jeesaan!! Vielä pitäs varmaan rautaa ostaa ja vetää kuuri. En kestä tätä väsymystä.

Minä ja Hoo erottiin. 
Sattuu aika paljon.

Sen lisäksi sossu laskee mun toimeentulotukea, oon kuulemma omalla toiminnallani laiminlyönyt työllistymismahdollisuuksia... oma toiminta = teen avoimen puolella monimuoto-opiskeluna opintopolkua, että pääsen kouluun ens vuonna... että vittu jee kiitos ja anteeksi että yritän. Saatanan nilkit. Ens viikolla aika työkkäriin sossun kanssa, josko ne keksis jonkun ratkasun... jouduin kyllä eka jo vähän huutaan niille puhelimessa ja lähetteleen kiukkusia meilejä ennenku alko löytyyn yhtään halua löytää joku ratkasu tähän. Mä en suostu siihen että järjettömän pienestä tt-tuesta viedään osuus joka vaikuttaa mun talouteen merkittävästi, sen takia että mä yritän päästä kouluun. Helvetin hieno systeemi Suomessa.

Oon ollut iskällä tässä pari viikkoa, kun oon ollut niin rikki. On helpottanut vähän jaksamista, kun iskä on vienyt Reksua välillä pitkille lenkeille jne. Reksu rakastaa faijaa. 

Ennin kanssa käytiin tänään tuolla Goodmanin avajaisissa! Hämeenlinnaan rakennettiin siis uusi kauppakeskus ja sen avajaiset oli tänään. Aamulla oli ollut vissiin ihan törkeenä jengiä... mentiin puolen päivän aikaan, ei ollu ihan hirvee ryysis. Vaikka siis jengiä oli. Mut joskus kolmen jälkeen niin sitä porukkaa oli ihan tajuttomasti!!! Tyypit päässy koulusta ja osa jo töistä niin huh huh. Meinas alkaa jo ärsyttää.

Mun henkilökohtaset lempparit tuolta on kyllä varmaan Anttila, Clas Ohlson ja Glitter. Wippii... Muhun on muutenkin iskeny ihan kauhee sisustuskärpänen.

Tässä on mitä ostin tänään;


elikkäs öö rintsikat (Cubus), 3 pikkarit (Cubus), pinkit pitkät kalsarit (Anttila), 2 erikokosta hiusdonitsia (Glitter) + kuvasta puuttuu pinnit ja koru jonka sain Glitteristä avajaislahjana + ostin iskälle puisen leikkuulaudan kun se tartti. 

Eilen ostin Tampereen Clas Ohlsonilt semmosen dymo -teippikirjotinkoneen, oon ihan onnessani siitä. Laitan maustepurkkeihin siitä tekstit jne :) 

Haluaisin Clas Ohlsonilt tämmösen lampun. Ärsyttää kun pitää ostaa toi "varjostin", itse lamppu ja sit vielä se johtonaru erikseen! Setille tulis hintaa joku 33 euroo. Ei kai se lampusta ihan kauheesti oo, maksaahan ne jotkut tosi paljon. Mut on se kuitenki mun rahoista paljon. Mut pitää miettiä, onhan tää ihan sairaan kiva:


Sit haluaisin ostaa keittiöön hyllyjä. Iskä vastustaa, koska se joutuu poraan ne seinään ja betoniseinät :'D Mut sais lisää tilaa ja purkit kivasti esille. Ikeaan siis sitten kun rahaa... + sohvan yläpuoli suorastaan huutaa sellasta pitkää peiliä vaakatasoon, "sisustuspeiliä". :D Tahtoo...

Haluaisin niin blondin tukan. Ostin Garnierin värinpoiston ja sekotin sen shampooseen että riittää koko tukkaan. Lightens 8 shades to.... GREEN. :D No mutta, tämä oli odotettavissa. Mun tukasta löytyy hennaa ja ruskeeta ja violettia ja eri colormaskeja niin ei ihme että ei ihan vaaleeta tullu.... nyt pitäs tän kaa olla ainakin pari kk, ennenkun uskaltais taas värjätä :) Toisaalta houkuttais kyllä lämätä tähän uus violetti päälle, mutta sitten tästä ei kyllä tuu ikinä blondia... tai siis tää vihree ei lähe ikinä pois :D

Moi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.