perjantai 21. marraskuuta 2014

Before you ask which way to go, remember where you've been.

Tosta viime postauksen lampusta on tullut mulle pakkomielle. Mä niiiiiiiiiiin ostan sen ens kuussa. Tässä kuussa ei oo varaa enää yhtää mihkään, nimim. 50 euron parkkisakot koulun parkkikselta jne... :D Hyvin menee mutta menkööt ;) 

Kämppä on ihan järkyttävässä kuosissa, lavuaarissa elää kohta uus yhdyskunta jossen pian mee ja siivoa... oon siis edelleen iskällä turvassa maailmalta. Kotona olisin niin yksin, etten varmaan kestäis itteeni ja ajatuksiani. 

Kävin tänään Ennin kaa Goodmanis ettiin farkkuja. Etittii itseasias molemmat, tosin mä olisin ostanu tämmöset samanlaiset farkkujeggarit mitä käytän aina. Mutta kuinka sopivaa, oli yhtä kokoo liian pienet ja yhtä liian isot, mut ei tietenkään sitä mun kokoa. No, mennään alasti sitten. Vähän on kylmä mutta... 

Onneks oon ostanut osan joululahjoista jo. Vielä puuttuu parin tyypin lahjat, viiden? Porukoiden, mun siskon ja sitten yhden kaverin ja sitten hankin kyllä Hoollekin jotain... tuntuisi niin oudolta olla ostamatta sille mitään joululahjaa, kun on "aina" ostanut. Se on vieläkin niin jumalattoman tärkeä ja rakas. 

Mulla oli keskiviikkona tatska-aika, tehtiin mulle tommonen kompassi. Siinä on teksti "Before you ask which way to go, remember where you've been." Sopii kun neula silmään tähän mun nykyseen elämäntilanteeseen... En tiiä mihin suuntaan oon menossa, kaikkialla on umpikujaa ja väistämättä viimeset 4 vuotta Hoon kanssa on tehnyt musta sen ihmisen mikä mä oon nyt. Myrskyssä eksynyt nainen soutuveneellä.. Oli muuten helvetin kipeä kohta. 
Ei oo mikään kuva ikinä sattunut noin paljoo. 
Onpahan tehty ;) 

Järkkään muuten kirpputoripäivää Hämeenlinnassa, TÄSTÄ tapahtuman feissaritapahtuma. Ihan pari pöytää vielä vapaana, voi ottaa yhteyttä esim meilillä elviiraxx@gmail.com 
Kirppistelijöiden lisäks on pari käsityöläistä myymässä omia tuotteitaan :) 

Oon myös aikalailla palannut valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan, jos haluat itsestäsi kuvia niin siinäkin tapauksessa -- laita meiliä niin sovitaan hinta! Voin kertoo, että halvalla lähtee ;) "Normi" henkilökuvausta teen pääasiassa + koiria tulee jonkun verran kuvattua. 

Teen siis nyt aluksi ainakin tosi halvalla, eli kannattaa rohkeasti laittaa kyselyä tulemaan jos kiinnostaa. Matkustan kyllä kauemmaksikin kuvaamaan, mutta silloin kohde joutuu valitettavasti maksamaan mun junat tms. 

Muistakaahan seurata mua myös INSTAGRAMISSA.

Yritän saada Enniä kirjottamaan blogia, mut se ei oikein nyt lämpene ajatukselle. Ei riittäny kannustimeks se, että mä lukisin ;)

Kuolen koulujuttuihin.
Ei oo eron takia voimia tehdä yhtään mitään. Sali ja juoksu on jäänyt, iskä käy Reksun kaa aika paljon... mä vaan oon ja yritän muistaa hengittää. 

Postausehdotuksia otetaan myös vastaan :)  

4 kommenttia:

Asiattomat kommentit menevät poistoon.