keskiviikko 21. tammikuuta 2015

2015 it is

Oho. Taas melkein kuukauden päivitystauko. Nooo...


Uutena vuotena oltiin Ennin kanssa eka mun luona ja sitten lähdettiin keskustaan. Meni vähän myöhäseks lähtö, vuosi vaihtu kun oltiin yhdellä sillalla menossa keskustaan. Korkattiin sitten kuohari siinä. Mulla on joku viimeset 4 uutta vuotta ollut migreeni, nytkin meinas tulla mut ehkä mun kirous on loppunut!!! Mentiin siis ensin torille ja sitten päädyttiin Iskelmään :'D Oli kyllä tosi kivaa!! Paras UV pitkiin aikoihin :) 

Sain muutettua tässä, huh vihdoin pois putkirempan jaloista. Repästiin iskän kaa to-pe ja muutettiin kaikki mun kamat. Reksu meni torstaina Hoolle hoitoon, koska stressaa muuttoa niin paljon. Lisäks mulla oli nyt alkuviikosta koulua, niin olis joutunut olemaan pitkiä päiviä yksin heti uudessa kämpässä. 

Olin alkuviikon kaverin luona Tampereella, ettei tarvinnut herätä niin aikasin ja ajella kouluun. Helppoa, kun toinen asuu koulun vieressä. Tänään oli kahden kurssin näyttö, jännää kun ei tiedä yhtään miten meni. Kaippa sieltä joskus ne opintopisteet tulee. Sit tulin bussilla tähän Hämeenlinnaan takasin ja kävelin tänne uudelle kämpälle. 

Ja sit Hoo toi Reksun <3 Voi että. Mulla oli ihan jumalattoman kamala ikävä sitä, en oo ikinä noin pitkiä aikoja erossa siitä. Oli kyllä raskasta :( 
 Nyt rakas nukkuu pedillään.

Tää uus kämppä on siis tämmönen pienehkö kaksio, 50 neliöö. Vaatehuone. <3 Tää on muuten tosi kiva, mutta tää on aika syrjäsellä sijainnilla. Mun lähikauppa on Prisma ja sinnekin on 2km kävellen :D Ei kiva. 


Tukallekin pitäis keksiä jotain kun se on tollanen vaalennettu sekasikiö ruskeilla latvoilla. 

Suunnittelin tossa tupareitakin, mutta taidan pitää vaan ihan parille tyypille kun muiden tärkeysjärkät on vähän erilaisia... no, ei pakko ole :) 

Oon ihan sairaan väsynyt kun oon herännyt niin aikasin ja koulussa ne näytöt ja kaikki. Nyt vasta oikeesti pääsen rauhottuun tähän uuteen kämppään, etenkin kun Reksukin on nyt kotona <3 Vitsi mä rakastan tota mötkylää.

Nyt pitäis vielä viedä se pihalle pissalle ja sitten voitais käpertyä tonne sänkyyn vetään unta palloon. 

Voisin tehdä vaikka kämppäesittelyä joku päivä, kunhan saisin siivottua eka ja vähän järkättyä täällä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät poistoon.