maanantai 23. helmikuuta 2015

White trash skandaali iskee pian

<3

Ja sit itse asiaan.

Heräsin jostain syystä tänään jo 7.25... silti en oo saanut mitään järkevää aikaiseksi, paitsi kirjoitin yhden kulttuuripolitiikan esseen melkein valmiiksi. Aika kuiva aihe jos saa sanoa. Sit ois vielä muutama essee sitä ja sitten yrittäjyysesseet ja sit kansalaistoiminnan perusteet... hohhoijaa. Tekemistä olis sinällään kyllä, kun vaan ottais ja tekis.

Heitin pari blondausta tukkaan ja latvoissa on niin paljon noita värijäämiä, että ei se vihree vaan lähteny sieltä. Leikkasin sit latvat pois ja nyt itken kyl pikkusen verta (skandaali !!!!!!!!!) mut aina on tukka kasvanu takas, luotan siihen nytkin :)


Rekalla on huomenna taas lääkäri. Sen polvesta on nyt oletettavasti mennyt ristisiteet. Vitun hyvä homma, TTA -leikkaus kun on niin halpaa lystiä. Mutta ei voi mitään, sellasta on kun on tommosen otuksen ottanut. Pakko hoitaa se kuntoon. Toinen on ihan raasu ja ei käytä oikein tota yhtä jalkaansa, toivottavasti päästään pian leikkaukseen. Kirjoitan siitä ja Rekan jalasta sitten enemmän, jos leikkaus tulee. Huomenna tulee tosiaan tuomio. 

Muuten mun elämässä ei tapahdu mitään. 
Kohta pitäis keksiä, että mihin hakee kouluun jne. Siinähän sitä on... psykologia kiinnostais, mutta on niin vaikea päästä. Etenkin kun en ole kirjoittanut psykologiaa - Tampereen yliopistoon otetaan muistaakseni 17 sisälle pelkän pääsykokeen perusteella... :D Isot mahikset siis. Mutta toisaalta, jos joku kiinnostaa niin onhan sitä yritettävä. 

Reksu lähettää terq ja sanoo olevansa black trash. 


Nyt me pelataan vähän Skyrimiä. :) 

2 kommenttia:

Asiattomat kommentit menevät poistoon.